LEVERANS

På Fortador samarbetar vi endast med de bästa och mest pålitliga affärspartner som har erfarenhet av att transportera produkter med en specifik profil. Detta gör att vi kan garantera att våra produkter levereras till dig i tid. 

Vi erbjuder olika leveransalternativ:

Vägtransport: Leveranstiden är vanligtvis 24-48 timmar.
Sjötransport: Leveranstiden för sjötransport är vanligtvis 3-4 veckor.
Flygtransport: Leveranstiden för flygtransport varierar vanligtvis mellan 3-7 dagar.

På Fortador arbetar
vi bara med de bästa och mest pålitliga affärspartnerna som har erfarenhet
av att transportera produkter med
en specifik profil.
Detta innebär att vi kan garantera
att våra produkter kommer
att levereras till dig i tid.

Vi erbjuder en mängd olikalivréalternativ:
Vägtransport: 24–48 timmar
Sjötransport: 3–4 veckor
Flygtransport: 3–7 dagar

● Alla våra enheter levereras i dedikerade pallboxar för att säkerställa deras säkerhet under transport samt rätt lagring och användning.

● Våra produkter levereras direkt från vår europeiska anläggning till återförsäljare över hela världen, vilket garanterar bästa möjliga pris.

● Personlig upphämtning är möjlig hos auktoriserade tekniska serviceställen och showrooms hos våra distributörer.

Lokala skatter och leveransavgifter kan variera beroende på slutdestinationen och kan påverka det slutliga priset som erbjuds. Det är viktigt att notera att skatt och eventuella service- eller leveranskostnader inte har inkluderats i det angivna priset.

 

– Alla våra enheter levereras i dedikerade pallboxar, vilket säkerställer deras säkerhet under transport, samt korrekt lagring och/ i användning.
– Alla våra produkter levereras till våra återförsäljare runt om i världen direkt från den europeiska anläggningen, med garanti för bästa möjliga pris.
– Personlig upphämtning är möjlig hos auktoriserade tekniska serviceställen och showrooms hos våra distributörer.

Lokala skatter och leveransavgifter som beror på slutdestinationen kan påverka det slutliga priset som erbjuds. Observera att skatt och service-/leveranskostnader inte har inkluderats i priset.

 

Vi rekommenderar starkt att du tar hänsyn till eventuella lokala skatter och leveransavgifter när du bedömer det totala priset för din beställning. Dessa kostnader kan variera beroende på din slutdestination och kan påverka det slutliga priset du kommer att betala. För att undvika överraskningar rekommenderar vi att du kontrollerar och beaktar dessa kostnader innan du genomför din beställning. På så sätt kan du göra en mer exakt bedömning av kostnaderna och undvika eventuella oönskade överraskningar..                              

                                                                            

                                                                                                                                            

Som tillverkare erbjuder vi en unik möjlighet att göra affärer under vårt varumärke genom att märka din mobila biltvätt, städföretag och stationära biltvätt. Vi uppmuntrar dig också att ansluta dig till vårt nätverk av återförsäljare. Fortador är ett dynamiskt växande varumärke med flera filialer runt om i världen. Vi tar hand om varje medlem i vår familj. Om du väljer att bli en Fortador-kommerciell partner i din region kommer vi att ge dig stöd oavsett var du befinner dig. Vi erbjuder också professionell utbildning och hjälp för att säkerställa att du når dina nuvarande och potentiella kunder.

För våra nya kunder som har beställt fem eller fler ångmaskiner erbjuder vi kostnadsfri leverans över hela världen samt kostnadsfri försäkring. Genom att välja att samarbeta med oss får du allt du behöver för att starta ditt företag!

GENOM ATT BESTÄMMA DIG FÖR ATT SAMARBETA MED OSS FÅR DU ALLT DU BEHÖVER FÖR ATT STARTA DITT FÖRETAG!

Teknisk hjälp

Transport av anordningar

Träning

Service

Förmånliga rabatter

.

Interested in our offer?

Write to us at  info@fortador.com

Helpline:  +48 22 632 16 68

Please call us, and we’ll answer all your questions.